Vraag 5: Wat levert het op en wat word er mogelijk?

Gepubliceerd op 2 maart 2018 om 19:40

Als je je afvraagt, wat er mogelijk word, als het lukt wat je graag wilt?Als je het voor elkaar krijgt, hetgeen te doen wat je nu niet doet of durft?
Hoe zou dat dan zijn voor je?

Vraag 5:
Wat levert het op en wat word er dan mogelijk?

Tijdens de vorige vraag heb je voor jezelf opgeschreven wat je graag wilt bereiken en wat je hiervoor nodig hebt, om dit voor elkaar te krijgen.
Nu heb je concreet voor jezelf, de stappen die nodig zijn om te creeren, wat je graag wilt.

Als je je afvraagt, wat er mogelijk word, als het lukt wat je graag wilt?Als je het voor elkaar krijgt, hetgeen te doen wat je nu niet doet of durft?
Hoe zou dat dan zijn voor je?
Beeld dit eens in en voel hoe dit dan zou voelen.
Wat word er nu mogelijk in gedachten?Formuleer dit in waarden voor jezelf. Bijvoorbeelde rust, vrijheid, harmonie, respect, gezelligheid.


Als we het voorbeeld van het hardlopen erbij halen.
Je weet wat je wilt, 10 km hardlopen en wat je ervoor nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt goede schoenen gekocht, bepaald of je zelf gaat of samen met iemand anders, schema ligt klaar en je bent klaar om te gaan.
Uiteindelijk lukt het je om de 10km te lopen. Het levert je op dat je je energiek en fit voelt. Je voelt je vrij, doordat je in staat bent om dit op eigen kracht te doen. Je voelt je onafhankelijk, en trots, omdat je gemerkt hebt, dat je dit zelf mogelijk hebt gemaakt. Het wordt mogelijk om de marathon te lopen, waar je zolang van droomde.

Heb je het ervoor over, om de obstakels die je nu voor ogen hebt, aan te gaan om te bereiken wat je graag wilt?
En de vraag is ook, of deze obstakels er werkelijk zijn, of dat deze een onbstakel zijn gemaakt door je eigen idee en gedachten.
Want jou werkelijkheid, hoeft niet altijd waar te zijnJ

Laat in een reactie hieronder weten wat er voor jou mogelijk word en wat het oplevert of opgeleverd heeft door op deze manier na te gaan, wat voor jou van belang is om te veranderen?

 

Ps. Wil je graag samen met mij nagaan waar je tegenaanloopt en de obstakels aangaan, die je nu ervaart? Neem contact met mij op door een mail te sturen naar nienkecoacht@outlook.com of te bellen naar 0646621552.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.