Samenkramen.nl

Gepubliceerd op 24 augustus 2019 om 22:07

Samenkramen.nl
SamenKramen is het actieve netwerk voor Zwanger “Nederland en België”, waar alle belangrijke informatie staat, die toekomstige ouders nodig hebben: voor, tijdens en na de bevalling.
Ook als kraamzorg kom je soms in aanraking met ouders die een kindje zijn verloren. Dit kan zijn na het verlies of als er een gezond kindje is geboren nadat het gezin tijdens een vorige zwangerschap een kindje is verloren.
Als kraamverzorgende ben je van grote betekenis in deze spannende en mooie periode. Je kunt ouders ondersteunen bij hun angst, verdriet en gemis en hen voelen laten zien en ervaren dat dit een ander kindje is, en het mogelijk is om vertrouwen op te bouwen op de manier die bij ze past.
Fijn dat samenkramen.nl ook aandacht heeft voor ouders die een miskraam hebben gehad of een kindje verliezen tijdens de zwangerschap of na de geboorte.
Waardevol om met ze samen te mogen werken zodat we elkaar versterken.
Onder het kopje "pijn en verdriet" vindt je verschillende onderwerpen die hiermee te maken hebben. Ook vindt je hier verschillende deskundigen die jouw kunnen ondersteunen zoals ik. https://samenkramen.nl/specialist/nienke_van_gulik/
Heb je vragen als je zwanger wilt worden, zwanger bent of als je kindje geboren is?
Neem dan zeker een kijkje op hun website: www.samenkramen.nl. Staat je vraag er niet bij dan kun je hen altijd mailen via info@samenkramen.nl
Ben je professional en heb je te maken met ouders die een kindje zijn verloren en wil je meer informatie hoe je hiermee om kunt gaan?
Neem contact met mij op
https://www.nienkecoacht.nl/voor-professionals
https://samenkramen.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.