Ervaringen

"Samen "ontleden" we bepaalde situaties en dat geeft zoveel inzicht en creëert ruimte voor loslaten. Ik hoef niet altijd sterk te zijn. Nienke stelt de juiste vragen en geen antwoord is goed of fout. Ik voel me bij haar op mijn gemak, ik lach en ik huil en soms kort achter elkaar. Ik verheug me nu alweer op de volgende sessie".
(met toestemming geplaatst)

 

"Wat Nienke voor mij als coach zo bijzonder maakt, is dat ze het vermogen heeft om onze gesprekken open te houden.  Niks is raar om te zeggen. Zij zorgt door haar vraagstelling, dat ik steeds dieper in mijn gevoel kan.  Nienke kan iedere keer het bruggetje maken tussen mijn gevoel en de kern waar het om gaat. Ze heeft het vermogen om dit inzichtelijk te maken, zodat ik vervolgens verder kan....
Sterk van haar is, dat ze in staat is om mij op een prettige manier bij de kern/feiten te houden, als ik afdwaal. Dit is weleens confronterend, maar wel nodig om verder te komen".

 

"Nienke zorgt ervoor dat ik meer naar mijn gevoel ga, in plaats van alles vanuit het denken te doen. Hierdoor krijg ik focus en kan ik bepalen wat mijn volgende stap is, die ik ga zetten.
Ze is open en eerlijk en staat voor je klaar.
Het heeft mij rust, inzicht en kracht en vertrouwen in mezelf opgeleverd".
(met toestemming geplaatst)

 

"Als je moeite hebt met het loslaten van het verleden, dingen, patronen en nare verbindingen met mensen en je wilt daar praktisch mee aan de slag.
Mocht je snel benoembaar resultaat willen zien in datgene wat jou eerst niet luktte te veranderen.
Is het zo dat je iemand naast je nodig hebt ,die objectief en zonder oordeel even meevliegt dan is Nienke de juiste persoon". 
Dus: Waarom moeilijk doen, als het samen kan.(met toestemming geplaatst)

 

"Lieve Nienke, Bij deze wil ik graag mijn ervaring delen over de coachingsessies die ik met jou heb gehad.. In eerste instantie vond ik het eng.  Na eerst een telefonische "intake", hebben we duidelijk bij elkaar aangegeven wat we van elkaar verwachten. Dat gaf meteen een veilig gevoel. Het eerste gesprek heb ik van jou  tips gekregen hoe ik het e.e.a. kon aanpakken. Die tips heb ik thuis toegepast, en dat beviel me heel goed. Klonk de tip logisch? Ja! Was het iets wat ik zelf had kunnen verzinnen? Ja! maar als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet, niet meer weet hoe je sommige dingen weer terug kan krijgen, is het heel fijn dat je iemand hebt die je dat inzicht geeft.. Gisteravond hebben we een skype sessie gedaan. Voor allebei nieuw, maar ik vind het een aanrader. Lekker in je eigen vertrouwde omgeving, en als je wilt, kan je gewoon in je pyama met krulspelden in je haar achter de laptop zitten? Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik aan mijn gesprekken met jou, tot nu toe meer heb gehad dan de reguliere zorgverlening. Lieve Nienke, super bedankt voor de fijne leerzame gesprekken die we hebben gehad. Ik kijk al uit naar ons volgende gesprek".

 

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek van 30 minuten via skype waarin je je 
verhaal kwijt kunt. Je ervaart dat dit oplucht en rust brengt in je hoofd en gedachten. Ik luister naar je zonder oordeel, ik stel vragen waardoor je inzicht krijgt in je gedachten en gevoelens. Ik geef je handvatten mee zodat je stap voor stap en op jouw tempo je leven op kunt pakken met aandacht voor het verlies van je kindje. Door mijn eigen ervaring en mijn professionaliteit kan ik jouw ondersteunen in deze zware periode en begrijp ik waar je doorheen gaat. 

Neem contact op en stuur een mail naar info@nienkecoacht.nl of
Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.