10 januari 2020 partnerles na verlies en voorbereiden op je bevalling

Gepubliceerd op 20 oktober 2019 om 12:26

Als moeder ben je niet de enige die te maken krijgt of heeft met een achtbaan aan emoties. Ook jij als vader kan te maken hebben met emoties die impact hebben Je voelt je betrokken en bezorgd en misschien ervaar je ook momenten van angst naast je blijdschap.
De ene man wil daar wel over praten en de andere man niet. Je wilt graag wat doen en betekenen, maar buiten de praktische zaken is er in de periode van zwangerschap weinig wat een man kan doen.

De relatie tussen de meeste ouders versterkt na het verlies van hun baby. Als je van elkaar accepteert dat je verschillend met verlies omgaat en het oke vindt hoe de andere hiermee omgaat met het verlies en de nieuwe zwangerschap, dan blijf je goed met elkaar in contact.
Jullie hebben samen een verlies ervaren, jullie hebben samen en op je eigen manier gerouwd, je hebt samen besloten om een nieuwe zwangerschap aan te gaan en te durven. Straks ben je samen tijdens de bevalling en verwelkom je samen jullie baby. Ondanks dat er verschillen zijn tussen jullie mag je ook trots zijn op hoe je dit samen hebt gedaan en doet.

Je merkt dat je behoefte hebt aan praktische informatie over de bevalling en wat je kunt verwachten en het delen van je vragen en ervaring met ouders die ook zwanger zijn nadat ze hun kindje zijn verloren.

Voor wie:

Partnerles: zwanger na verlies en voorbereiden op jullie bevalling is voor ouderparen die zwanger zijn nadat ze een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap of na de geboorte.

Bedoeling:
Je bereidt je samen menstaal en fysiek voor op de bevalling waarin je praktische informatie krijgt en er ruimte en aandacht is voor het eerdere verlies, voor jullie verwachting en zorgen.

Meer info, data en aanmelden: Partnerles, zwanger na verlies en voorbereiden op jullie bevalling


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.